SLICE HOUSE

This is my final model for my 3rd year core studio. The assignment was to design a live/work space using an existing building on a specific site in downtown Toronto for our client. Seeing as my client was a chef, my concept was to focus the design around the idea of the kitchen as a core. A sleek, modern addtion slices through the building and extends into the garden. The slice is occupied by the kitchen, and seperates public and private spaces. 

For more of my work, check out my CREATIONS page!

  • 15 notes
  • 05 December 2012
  1. ocadu reblogged this from lifeavecdave
  2. monamihenri reblogged this from lifeavecdave
  3. hero-and-villain reblogged this from lifeavecdave
  4. tribeofthenight reblogged this from lifeavecdave
  5. journalfromadreamer reblogged this from lifeavecdave
  6. lifeavecdave posted this